Tel: 972 574 549  |  Horari: Dill-Div: 08:00 - 22:00 | Diss: 09:00 - 14:00

La rehabilitació oral completa consisteix a reposar totes les dents de la boca. Pot ser només de les dents superiors, dels inferiors o d’ambdues arcades. Les pròtesis removibles han passat a la història. Avui dia, aquest procediment es realitza amb implants dentals, és a dir, col·locant les dents fixes.

Hi ha diversos mètodes per rehabilitar completament totes les dents de la boca.

All-on-four

Consisteix a col·locar una pròtesi fixa només sobre 4 implants dentals. És la millor opció qualitat/preu. El Dr Josep Compte va ser pioner en utilitzar aquesta nova tècnica a Espanya i ens avalen més de 10 anys d’experiència.

És la millor opció quan cal substituir tota la filera dental ja sigui per absència o pel mal estat de la majoria de les seves peces. En aquesta tècnica no es posa un implant per peça substituïda, sinó que es col·loquen només els necessaris perquè sustentin tota l’arcada dental. En aquests casos la càrrega immediata (dents fixes en 12h) permetrà als pacients mantenir la capacitat de masticació i l’aspecte estètic el temps necessari perquè s’integrin els implants i posar les dents definitives.

Implants a totes les dents
Implants zigomàtics