Tel: 972 574 549  |  Horari: Dill-Div: 08:00 - 22:00 | Diss: 09:00 - 14:00
Portada implants  zigomaticIndicat per a aquells pacients que no tenen l’os suficient per suportar un implant. Aquesta nova tècnica permet l’ús de pròtesis fixes en casos d’atròfia severa (no hi ha os) en un mateix dia.

És una tècnica que fa innecessaris els empelts d’ossos i és molt menys traumàtica podent col·locar les dents en el mateix dia de la cirurgia. En algunes ocasions ens trobem en la situació en què s’han perdut moltes dents fa diversos anys o hi ha hagut fracàs anteriors d’implants i no hi ha prou os per poder posar els implants dentals.


Aquestes situacions són un repte per al implantòleg, especialment si es tracta de les dents del maxil·lar superior. Aquest procediment combina la col·locació d’implants en l’os zigomàtic o malar, combinat amb la col·locació d’implants dentals convencionals a la zona anterior del maxil·lar. La cirurgia d’implants zigomàtics és un procediment segur i mitjanament senzill que es sol realitzar amb anestèsia general per a més comoditat tant del pacient com implantòleg. La tècnica d’implants zigomàtics es mostra com una alternativa pel tractament de pacients amb maxil·lars atròfics, reabsorció severa de l’os maxil·lar, defectes maxil·lars o situacions de pèrdua d’implants.