Tel: 972 574 549  |  Horari: Dill-Div: 08:00 - 22:00 | Diss: 09:00 - 14:00
Cerec System

El CEREC és un sistema CAD / CAM (Disseny i Fabricació Guiats per Ordinador). El sistema CEREC és una alternativa a la pròtesi convencional sobre dent. A diferència del conegut fins a la data, no requereix de la presa d’impressions mitjançant pastes ni fabricació sobre models de guix, sinó que s’escaneja la boca del pacient amb un escàner intraoral, i es dissenya la solució final a un ordinador a la pròpia clínica. Un cop dissenyada, es fabrica la dent en resina (provisional) o en ceràmica (definitiu). És un sistema ràpid, de màxima qualitat i precisió que contribueix a major confort i menor temps a la butaca.


3D TAC

Són pocs els centres que disposen d’un sistema de diagnòstic 3D dental.
La importància d’uns bons registres radiogràfics en el diagnòstic és fonamental. Els temps evolucionen i nosaltres també. El nostre nou equip de radiologia 3D és l’equip de menor radiació disponible avui dia. Aquest innovador sistema de radiografia tridimensional emet fins a 10 vegades menys radiació que altres equips. Perquè la teva seguretat ens importa i volem el millor per a tu, informa’t abans de fer-te radiografies.

1. 3D.TAC
Osseo Care Pro

OsseoCare Pro és el primer motor de fresat que funciona mitjançant un iPad per a la col·locació d’implants dentals, proporcionant una interfície basada en l’eficiència del tractament i major seguretat per al pacient. La seva intuïtiva interfície permet planificar i triar l’ordre del tractament abans de la intervenció quirúrgica. Els protocols de fresat preprogramats, tant per a cirurgia convencional com guiada, ofereixen més seguretat. La velocitat, el torque, el flux d’irrigació i la intensitat de la llum es poden controlar i modificar directament a l’Ipad.

4. OsseoCare Pro
3. Nobel clinitian
Nobel Clinitian

Es tracta de l’ocupació d’un potent programari que, mitjançant el processament de les imatges radiològiques obtingudes fent un scanner (TAC) de la zona d’interès, ens proporciona un model renderitzat en tres dimensions de l’àrea òssia en la que planegem col·locar els implants. Permet, a més, que puguem dur a terme un examen exhaustiu d’aquesta regió, utilitzant diversos talls radiogràfics de l’os, en els tres plans de l’espai, per poder veure perfectament qualsevol anomalia existent. Nobelclinician, de la signatura Nobelbiocare (d’ús a la nostra consulta) permeten, a més, planificar la col·locació d’implants de forma virtual, de manera que podem conèixer exactament les condicions de l’operació abans de realitzar la cirurgia, proporcionant un molt alt nivell de predictibilitat. Com més complet sigui l’examen, més seguretat tindrem. Aquest sofisticat programa, Nobelclinician, ens permet també la planificació i disseny d’una fèrula per fer cirurgia guiada, Mínimament Invasiva, és a dir sense necessitat d’obrir la geniva, ni d’utilitzar punts de sutura ia més la possibilitat de realitzar la pròtesi que li anem a col·locar al nostre pacient ABANS de l’operació, de manera que aquest pot disposar dels seus nous dents en el mateix dia en què se sotmet a aquesta cirurgia, amb unes molèsties mínimes i una rehabilitació funcional immediata molt satisfactòria.

Fotografia digital

Gràcies a la fotografia digital dental es poden veure amb tot detall la morfologia, textura, to, col·locació, etc., de totes i cadascuna de les dents, sense importar l’amagades que estiguin, de manera que poden treballar d’una manera més eficaç i rigorosa. El que abans es feia de manera manual, amb mesuraments personals, ara es fa a través de fotografies que permeten veure la mesura exacta de cara a obtenir els millors resultats. Un cop més, veiem el clar exemple de com els avenços tecnològics ben aplicats ajuden a l’avanç de la pràctica de la medicina, en qualsevol de les seves especialitats, ja que sobre ells es poden construir millors tractaments i solucions més eficients.

8. Fotografia digital
6. Piezoeléctrico
Piezo elèctric

El bisturí piezoelèctric o per ultrasons és un dispositiu electromèdic per a la cirurgia òssia (osteotomia, Osteoplàstia). El funcionament es basa en micro-vibracions ultrasòniques, amb un tall selectiu; tallarà l’os, mantenint intactes els teixits tous. Els teixits tous que contacten amb el material vibratori no són lesionats, pel que és un instrument ideal per ser utilitzat en el territori limitrofe entre els teixits tous i l’os, reduint així el risc de traumatitzar els teixits tous veïns. Al territori maxil·lofacial hi ha una estreta relació entre l’os, els nervis i els vasos veïns. La tècnica s’utilitza en el territori maxil·lofacial amb la finalitat d’aprofitar la seva cort “selectiu” i minimitzar així el trauma quirúrgic als teixits adjacents:

  • cirurgia periodontal
  • cirurgia implantològica
  • cirurgia oral
  • cirurgia endodòntica
Càmara intraoral

És un petita càmera de vídeo semblant a una ploma, que es pot moure per tota la boca i permet realitzar un examen en vídeo dent a dent, donant una imatge ampliada a tot color a la pantalla de l’ordinador. Aquesta imatge es pot congelar i emmagatzemar. Permetrà apreciar detalls de l’interior de la boca que d’altra manera no es podrien veure. Quins beneficis t’aporta?

  • Et permet veure el que veiem, i comprendre millor les teves necessitats de tractament.
  • També ens permet veure en augment zones problemàtiques que no podrien veure a simple vista.
  • Ens permet monitoritzar el progrés del teu tractament i comparar imatges prèvies i posteriors al tractament.

Aquest mètode de diagnòstic, que és indolor i no emet radiació, permet veure problemes com desgastos, empastaments defectuosos, dents fracturats, càries, sagnat de les genives i la placa. En fer-te accessibles aquestes imatges, podem elaborar juntament amb tu el pla de tractament per restaurar la boca i aconseguir una salut òptima.

7. Cámara intraoral