Tel: 972 574 549  |  Horari: Dill-Div: 08:00 - 22:00 | Diss: 09:00 - 14:00

Què és INSIGNIA?

INSIGNIA és el resultat de gairebé dues dècades de recerca en el disseny del somriure.

El tractament INSIGNIA combina la tecnologia 3D, avançats algorismes informàtics i un programari interactiu de disseny amb brackets individualitzats per aconseguir una oclusió perfecta i un somriure bonic, exclusiu per a cada pacient.

Una vegada la seva ortodoncista hagi dissenyat el seu nou somriure, INSIGNIA fabrica els brackets i arcs especialment per a les seves dents, per proporcionar la millor oclusió i somriure de forma permanent i en menys temps.

Quina és la diferència d’INSIGNIA?

Altres tipus de brackets són estàndard, i es fabriquen en sèrie de manera que serveixen per a les dents de tots els pacients per igual, per la qual cosa el dentista ha de resoldre les variacions de forma en simetria facial.

  • Els brackets estàndard poden suposar tractaments més llargs i visites més freqüents a la Clínica per comprovar que el tractament progressa adequadament.
  • Els brackets INSIGNIA es dissenyen a mida per a cada pacient, partint d’un pla de tractament 3-D realitzat especialment per a cada cas d’ortodòncia.
  • La planificació digital i la vista 3D ens permet afegir un nivell d’individualització i detall que proporciona la millor oclusió a llarg termini i el millor somriure en menys temps.

Per què és tan nou INSIGNIA?

La combinació del programari 3-D de disseny de somriure i els brackets individualitzats maximitzen l’eficiència i efectivitat del pla creat per al seu somriure en concret.

  • Tractament 100% personalitzat
  • Temps de tractament més ràpid
  • Menys visites a la Clínica
  • Cites més curtes
  • Veurà el resultat del seu somriure abans de començar el tractament

Com funciona INSIGNIA?

ESCANEJAR

DISSENYAR

FABRICAR

COL·LOCAR

És INSIGNIA el tractament més adequat per a vostè?

Quant dura un tractament?

Els tractaments amb INSIGNIA  solen ser molt més ràpids que amb brackes convencionals (entre 30-40 % més ràpids) A més, el nombre de visites a la Clínica se sol reduir, i les cites solen ser més curtes. És un tractament perfecte per compaginar amb el nostre dia a dia.

Per què funciona tan ràpid? És perquè es tracta d’un tractament més agressiu o poc segur?

NO, de fet, la qual cosa fa que INSIGNIA funcioni tan ràpid és la personalització dels brackets, el mecanisme de col·locació precís dels brackets i els arcs individualitzats. Com el seu pla està elaborat per a vostè especialment, empra forces molt més lleugeres i més respectuoses amb la biologia que els aparells convencionals.

Els brackets són únicament per aconseguir una bona estètica, veritat?

Els brackets no només aconsegueixen un somriure bonic, sinó que també serveixen perquè la seva dentició quedi alineada de manera que les dents ocloguin correctament. Una correcta oclusió pot prevenir molèsties i trastorns en la mandíbula, coll i espatlles, a més ajuda a que les dents no es deteriorin tan ràpidament amb el pas dels anys i siguin més fàcils de mantenir netes.

Són grans i voluminosos els brackets?

El disseny i la tecnologia dels brackets ha avançat molt en els últims anys. Els brackets d’avui dia ocupen una part molt més petita de la dent que els antics.

Caminin önünde ve iki yanında geniş cami halısı dış avlusu olup duvarlarla çevrilidir. Zemin kaplama malzemesi kategorisine giren cami halıları, cami ye girerken ilk göze çarpan bir dekordur. Dekoru farklı yapan ise, halıdaki desen, ipliğin kalitesi ve motifteki göz alıcı tasarımlardır. Betonarme zemini kaplamasının dışında cemaatin rahat bir şekilde ibadet etmesini sağlayan cami halıları kaliteli malzemelerden ipliklerden üretilir. Halının dokusundaki sıklıkla orantılı olan kalite, dokunulduğunda kendini belli eder. Bu avulya 3 ü cephede olmak üzere, 8 kapıdan girilir. Şadırvan avlusu, 26 adet granit mermer ve porfir sütuna oturtulmuş, 30 kubbeyle çevrili geniş alandır. Mermer döşemeli bu geniş sahanın ortasında 6 mermer sütunlu şadırvan, sahanın azametini gösterir. Şadırvanın kemerleri, kabartma olarak Rumi geçmelerle ve köşebentleri, kabartma, lale ve karanfil motifleriyle bezelidir. İç avluya, biri cepheden ikisi yandan olmak üzere herbiri merdivenli 3 kapıdan girilmektedir.
Caminin önünde ve iki yanında geniş cami halısı dış avlusu olup duvarlarla çevrilidir. Zemin kaplama malzemesi kategorisine giren cami halıları, cami ye girerken ilk göze çarpan bir dekordur. Dekoru farklı yapan ise, halıdaki desen, ipliğin kalitesi ve motifteki göz alıcı tasarımlardır. Betonarme zemini kaplamasının dışında cemaatin rahat bir şekilde ibadet etmesini sağlayan cami halıları kaliteli malzemelerden ipliklerden üretilir. Halının dokusundaki sıklıkla orantılı olan kalite, dokunulduğunda kendini belli eder. Bu avulya 3 ü cephede olmak üzere, sekiz kapıdan girilir. Avlusu, 26 adet granit mermer ve porfir sütuna oturtulmuş, 30 kubbeyle çevrili geniş alandır. Mermer döşemeli bu geniş sahanın ortasında 6 mermer sütunlu şadırvan, sahanın azametini gösterir. Şadırvanın kemerleri, kabartma olarak Rumi geçmelerle ve köşebentleri, kabartma, lale ve karanfil motifleriyle bezelidir. İç avluya, biri cepheden ikisi yandan olmak üzere herbiri merdivenli 3 kapıdan girilmektedir.