Tel: 972 574 549  |  Horari: Dill-Div: 08:00 - 22:00 | Diss: 09:00 - 14:00

NECESSITA POSAR-SE UN IMPLANT DENTAL?

QUÈ HE DE FER? En primer lloc cal anar a una clínica amb experiència en aquest tipus de tractaments i posar-se en mans d’ un bon professional. És fonamental saber qui li realitzarà l’implant . Aquest professional ha de tenir la formació adequada, ha d’estar al dia no només en el coneixement de les novetats en implantologia, que evoluciona contínuament, sinó també en un procés continu de formació. Un implant no consisteix simplement en la col·locació d’un cargol en un os. Cada pacient és únic pel que cal estudiar el volum ossi de què disposa, la densitat, la relació amb les estructures nervioses o amb els pits. Per tant, la realització d’un escàner és imprescindible i preferiblement amb un aparell de Raigs X 3D perquè es pot establir el diagnòstic més segur i més precís, el que pot ser vital per evitar algun problema en l’operació.

El professional ha de saber actuar davant qualsevol complicació no només durant la cirurgia sinó també en el procés posterior del tractament protèsic.
QUÈ HA DE CONÈIXER SOBRE ELS IMPLANTS

  • Hi ha molts tipus d’implants de qualitats molt diverses. El barat, moltes vegades surt car . Els implants han de seguir controls sanitaris i oferir la garantia d’empreses serioses que evolucionen i inverteixen en investigació. Cal no oblidar que és un element estrany que entra en contacte amb els nostres vasos sanguinis. La majoria dels implants dentals són de Titani, però els tractaments als quals se sotmet la superfície del metall influeixen en la integració de l’implant i en la durada en el temps.
  • S’ha de fer un estudi a fons amb escàner oral: volum ossi, amplada i alçada, localització de nervis adjacents, valoració de la situació dels sins maxil·lars.

Amb això s’evitarà: – No lesionar els nervis – No danyar les peces adjacents – Complicacions quirúrgiques Es propiciarà: – La preparació biològica del llit receptor de l’implant – La localització de possibles lesions quístiques – La selecció de l’implant dental més adequat

  • S’ha de fer en un camp estèril. es tracta d’una intervenció quirúrgica ha de practicar amb totes les mesures necessàries perquè no es produeixi cap infecció exògena. En preparar l’os s’han de renovar les maduixes utilitzades per evitar escalfar els teixits i que no pugui produir una necrosi de l’os.

& nbsp;

  • Hi ha molts tipus de pròtesis . Els metalls i les ceràmiques utilitzades no són tots de la mateixa qualitat. Cal fer un bon disseny, amb una correcta anatomia que eviti la retenció de placa bacteriana, no danyi l’implant i permeti l’ajust en l’oclusió. Una mala pròtesi pot provocar que fracassi l’implant.

És evident que si no es prenen les precaucions necessàries, si no s’utilitzen els materials adequats, si no es realitzen les proves pertinents, si no es posa en mans d’experts, es corre el risc que l’implant fracassi i caldrà repetir el procés amb els inconvenients que suposa per a la salut, el temps emprat i l’economia del pacient … per això ha de tenir en compte que el barat moltes vegades és el més car.

Author Info

Clínica Compte

Caminin önünde ve iki yanında geniş cami halısı dış avlusu olup duvarlarla çevrilidir. Zemin kaplama malzemesi kategorisine giren cami halıları, cami ye girerken ilk göze çarpan bir dekordur. Dekoru farklı yapan ise, halıdaki desen, ipliğin kalitesi ve motifteki göz alıcı tasarımlardır. Betonarme zemini kaplamasının dışında cemaatin rahat bir şekilde ibadet etmesini sağlayan cami halıları kaliteli malzemelerden ipliklerden üretilir. Halının dokusundaki sıklıkla orantılı olan kalite, dokunulduğunda kendini belli eder. Bu avulya 3 ü cephede olmak üzere, sekiz kapıdan girilir. Avlusu, 26 adet granit mermer ve porfir sütuna oturtulmuş, 30 kubbeyle çevrili geniş alandır. Mermer döşemeli bu geniş sahanın ortasında 6 mermer sütunlu şadırvan, sahanın azametini gösterir. Şadırvanın kemerleri, kabartma olarak Rumi geçmelerle ve köşebentleri, kabartma, lale ve karanfil motifleriyle bezelidir. İç avluya, biri cepheden ikisi yandan olmak üzere herbiri merdivenli 3 kapıdan girilmektedir.